Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Nieuws

Activiteiten in 2024:

 • In de horeca hebben we een groot scherm waarop we de EK wedstrijden van het nederlands elftal uitzenden. Ook kunt u hier ttiijdens de openingstijden van de horeca op aanvraag de Formule 1 races en de Olympische spelen in Parijs volgen.
 • De plaatselijke boswachter Ruud laat u graag kennismaken met de natuur rondom ons park, elke dinsdagavond voor € 4,00 p.p. (kinderen tot 4 jaar gratis). Opgave bij de receptie (of tijdens het animatieprogramma in de zomer ook online).
 • Wilt u de omgeving liever per huifkar ontdekken? Dit is elke woensdagavond mogelijk voor € 11,00 p.p. (kinderen van 4 - 12 jaar voor € 7,50 en onder de 4 jaar gratis), vertrek bij minimaal 20 personen en opgave bij de receptie (of tijdens het animatieprogramma in de zomer ook online).
 • WOENSDAG 26 juni, AANVANG: 19:30 UUR Gezellige avond in de horeca met de Stroatkjals! Dit Luttenbergse mannenkoor (en 1 vrouw) komen vanavond onze horeca opleuken met Oudhollandse liedjes, zeemansliederen, medleys.  Ze worden begeleid door twee accordeons, een grote trom, een kleine snaredrum, een scheepsklok, een schellenring en een klepperklomp. Kom meezingen en genieten!
 • Glitterfantasie Kinderschminken op zaterdag 15 juni om 10.00 uur Locatie: voor de receptie. Prachtige creaties voor € 3,00 p.p.
 • 29 juni Nationale dag van de klomp en Klompenrit
  Martin Dijkman houdt dan een Open Dag in zijn atelier en Ondernemend Luttenberg haakt daarbij aan met een 
  fiets-puzzel-tocht voor het hele gezin. De route is ongeveer 15 kilometer lang en onderweg zijn er verschillende opdrachten en smakelijke verrassingen. Denk eraan om een pen of potlood mee te nemen voor de verschillende opdrachten. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen.
  Start is tussen 10.30 en 11.30 uur vanaf zalencentrum Spoolder met een gratis consumptie. De finish met opnieuw een lekkere traktatie is bij museum De Laarman.